نشاکاری 6 درصد از شالیزارهای شهرستان شفت

محمدرضا یوسف نژاد امروز – یکشنبه- در نخستین نشست شورای اداری شهرستان شفت در سال جاری در سالن میرزای شفتی فرمانداری ، با اشاره به اینکه 95 درصد شالیزارهای شهرستان شفت شخم اولیه شده اند و خزانه 75 درصد از شالیزارها مهیا شده است افزود : 6 درصد از اراضی شالیزاری شهرستان شفت نشاکاری شده است .
رییس جهاد کشاورزی شفت با بیان اینکه در سال زراعی جاری بالغ بر 17 میلیارد تومان تسهیلات سلف و 6 میلیارد تومان تسهیلات برای خرید و نوسازی ماشین آلات کشاورزی به کشاورزان این شهرستان پرداخت شده است افزود : حواله الکترونیکی 2 هزار و 696 تُن کود کشاورزی از سوی جهاد کشاورزی صادر شده است که یک هزار و 632 تُن از آن توسط کشاورزان دریافت شده است .
وی افزود : 52 تُن بذر گواهی شده نیز تا کنون بین کشاورزان شفتی توزیع شده است .
یوسف نژاد در ادامه با اشاره به اینکه کم آبی و خشکسالی ، محصولات کشاورزی را تهدید می کند و لازم است کشاورزان نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند افزود : هزار و 867 کشاورز بالغ بر هزار و 620 هکتار اراضی شالیزاری خود را بیمه نموده اند و لازم است دهیاران و شوراهای اسلامی کشاورزان دیگر را به مراکز خدمات بیمه ای هدایت کنند .
وی با بیان اینکه 55 درصد شالیزارهای شهرستان شفت از کانال های بتنی آبرسان و 45 درصد نیز از سایر منابع آبی برای کشاورزی بهره برداری می کنند افزود : همه ایستگاه های پمپاژ آب که در مالکیت جهاد کشاورزی این شهرستان قرار دارند با اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان تجهیز و آماده بهره برداری شده اند .
رییس جهاد کشاورزی شفت ، بتنی کردن انهار در میرسرا و لایروبی آببندان های روستاهای کوزه گران و لیفکو را از اقدامات جهاد کشاورزی در سال زراعی جدید برشمرد و خاطر نشان کرد : تجهیز و راه اندازی چا های آب کشاورزی که در تملک جهاد کشاورزی نیست نیازمند مشارکت سایر دستگاه ها و مسوولین محلی است .



