بررسی قانون‌های محاربه از منظر دین

[ad_1]

رادیو معارف در برنامه «فقه پویا» احکام محاربه را بر اساس آیات و روایات بازگو می‌کند.

به گزارش ورس از ایسنا، برنامه «فقه پویا» از یکشنبه ۱۸ دی ماه با ادامه موضوع محاربه از منظر فقه و حقوق پخش می‌شود.

این برنامه که با کارشناسی حجج اسلام علی محمدی جورکویه و دکتر غلامرضا پیوندی پخش می‌شود، به موضوعاتی همچون نفی بلد و تبعید، بررسی قانونهای محاربه، تبیین احکام محاربه بر اساس ایات قرآن کریم می‌پردازد.
همچنین تبیین جرایمی‌که در حکم محاربه هستند و بیان روایات دال بر تنویع و ترتیب در احکام چهارگانه روایات از جمله مباحثی است که در این برنامه بیان می‌شود.

برنامه «فقه پویا» به تهیه‌کنندگی محمدجواد طوسی و مجری کارشناسی محسن مومنی یکشنبه تا سه شنبه ساعت ۱۴:۵۰ از رادیو معارف پخش می‌شود.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $2 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا