کنعانی: در پس ویترین حقوق بشری کانادا، کودک‌کشی و بی‌توجهی‌ به انسانیت خودنمایی می‌کند

[ad_1]

وقتی حقوق بشر، بازیچه و ابزار اِعمال فشار سیاسی بر دیگران می‌شود، امپراطوری رسانه‌ای نظام سلطه نیز کمک می‌کند که متهمان نقض سیستماتیک حقوق بشر، در جایگاه مدعیان قرار گیرند.

به گزارش ورس از ایسنا، ناصر کنعانی در پستی اینستاگرامی در ادامه نوشت: جهانیان هنوز روایت‌های غم انگیز جدا کردن اجباری بیش از ۱۵۰ هزار کودک بومی از خانواده‌هایشان و رسوائی حدود یک سال پیش کشف گورهای دسته‌جمعی صدها تن از این کودکان در حیاط “مدارس مسکونی” کانادا را از یاد نبرده‌اند!

سخن‌پراکنی در مورد دیگر کشورها و پنهان شدن پشت موضوعات ادعائی علیه دیگران، این حقیقت را عوض نمی‌کند که در پس ویترین حقوق بشری یکی از نزدیکترین متحدان دولت آمریکا، کودک کشی و بی‌توجهی‌ به انسانیت خودنمایی می‌کند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $3 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا