ثبت نام 375 نفر در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شفت و احمدسرگوراب

تعداد 375 نفر تا ظهر شنبه برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان شفت ثبت نام کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری ورس ، محمدرضا محسنی فرماندار شفت با اشاره به اینکه 375 نفر تاکنون جهت حضور در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در این شهرستان ثبت نام کرده اند افزود : از مجموع این افراد 177نفر در بخش مرکزی ، 180 نفر در بخش احمد سرگوراب ، 10 نفر در شهر شفت و 8 نفر در شهر احمدسرگوراب ثبت نام نموده اند. وی افزود: از این تعداد 11 نفر از بانوان شهرستان می باشند.
فرماندار شفت در ادامه از تمام کسانی که در پیشخوان های دولت اقدام به ثبت نام اولیه نموده اند خواست که در اسرع وقت به فرمانداری و بخشداری های تابعه جهت ثبت نام نهایی مراجعه نمایند .
وی همچنین از تمام کسانی که در خود توانمندی خدمت به مردم را احساس می کنند خواست که در مدت زمان باقی مانده اقدام به ثبت نام نموده و این امر را به آخرین ساعات موکول ننمایند.
شایان ذکر است که آخرین مهلت جهت ثبت نام در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا روزیکشنبه مورخ ۹۶/۱/۶ می باشد و مدت زمان ثبت نام در انتخابات به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.









