افتتاح 43 پروژه با اعتباری بالغ بر 21 میلیارد تومان در دهه فجر

به گزارش پایگاه خبری ورس ، یونس محمودی در دومین جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر ، پایه و اساس پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تفکر الهی حضرت امام خمینی (ره) برشمرد و افزود : ملت ایران با تبعیت از آرمانهای آن امام راحل و منویات مقام عظمای ولایت در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی با عبور از حوادث و اتفاقات گوناگون این نهضت را مصون نگه داشته است تا آن را به ساحل نجات در همه عرصه های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی برساند.
نماینده عالی دولت در شهرستان شفت با اشاره به موفقیت دولت جمهوری اسلامی در به ثمر رسیدن برجام و با اشاره به سیر اقدامات و تحولات صورت گرفته در این خصوص ، تحقق این امر را ناشی از تلاش های دولت مردان در اثبات حقانیت ایران برشمرد و تصریح کرد: برجام آغاز فصلی در تحولات اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی در ایران اسلامی است و مسئولیت ما سنگین تر شده است و ما باید شرایط بهتری را برای مردم فراهم آوریم تا اثرات این اتفاق مبارک را در زندگی خویش ببینند.
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات در روز 7 اسفند اظهار داشت: امروز کارگزاران نظام اسلامی باید با انعکاس خدمات ارزشمند دولت بارقه امید را در میان مردم زنده نگه دارند. وی در ادامه با اشاره به بهره برداری از 43 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 21 میلیارد تومان در ایام الله دهه فجر در شهرستان شفت ، خواستار حضور همدلانه همه مدیران دستگاههای اجرایی در برنامه های افتتاحیه و فرهنگی دهه فجر شهرستان شفت شد.
رییس ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان شفت ، افتتاح ورزشگاه شهید نیکویی احمدسرگوراب ، گازرسانی به 15 روستا ، آب رسانی به 6 روستا و افتتاح مدرسه شهید بهشتی شهر شفت را از عمده ترین پروژه های عمرانی شهر شفت در دهه فجر برشمرد. فرماندار شفت در پایان بر حضور پرشور همه مردم ، مسئولین و اصناف در راهپیمایی باشکوه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن تاکید کرد و خواستار اندیشیدن تمهیدات لازم توسط مسئولین ذیربط در این خصوص شد.



