پمپئو: بایدن برای رئیس‌جمهور ایران روادید صادر نکند

[ad_1]

وزیر امورخارجه پیشین آمریکا در لفاظی جدید خود علیه کشورمان از رئیس جمهور کشورش خواست تا از صدور روادید برای ابراهیم رئیسی به منظور سفر به نیویورک خودداری کند.

به گزارش ورس از ایسنا، مایک پمپئو وزیر امورخارجه پیشین آمریکا که همواره مواضعی به شدت ضد ایرانی داشته است با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر ادعاهایی واهی علیه کشورمان مطرح کرد.

پمپئو مدعی شد: ایران در حال تلاش برای کشتن آمریکایی‌ها در خاک آمریکاست و به تازگی نیز  از حمله علیه یک مخالف ایرانی در نیویورک حمایت کرده است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور بایدن می‌بایست از صدور روادید برای ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران برای سفر به نیویورک خودداری کند.

رئیس جمهور ایران قرار است برای شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $3 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا