برخورداری روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان شفت از طرح هادی

به گزارش پایگاه خبری ورس ، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شفت به مناسبت روز روستا در گفتگو با خبرنگار ما گفت  با اهدای سلام به پيشگاه مقدس آقا امام زمان (عج) و با درود و سلام به روح بلند امام شهدا و شهداي ايران اسلامي شهدای هسته ای و شهداي مدافع حرم و با آرزوي صحت و سلامتي براي حضرت آقا(الامام خامنه اي) و آرزوی توفیقات روز افزون برای همه خادمین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و عرض تسليت ايام عزاداري امام حسين(ع) سيد و سالار شهيدان  دهه روستا را  با همه روستاییان مهربان و تبریک گفت. وی در ادامه به بیان گزارش عملکرد این اداره پرداخت که به شرح زیر است.

-اجراي طرح هادي:

در بازه يك ساله اخير تا كنون اجراي طرح هادي در روستاهاي سفيدمزگي(پل آبنما)،جيرده(پل آبنما) ،امام زاده ابراهيم(ع)(ديوار حفاظتي سايت 2 و3 )، امام زاده اسحاق(ع)(فاز2) ، اجراي عمليات آسفالت روستاهاي شادخال، آقاسيد يعقوب،نصيرمحله تا كنون اجراي گرديده است و در دهه روستا امسال نيز اجراي طرح هادي روستاهاي چوبر به طول 1500 متر و لاقان به طول 700 متر به بهره برداري خواهد رسيد.

همچنين عمليات اجراي دیوار حفاظتی ناصران در قالب اجرای طرح هادي روستاي ناصران در دست اجرا بوده و برنامه ريزي لازم براي اجراي طرح هادي در تعدادي ديگر از روستاهاي شهرستان صورت گرفته كه عن قريب به اطلاع عموم خواهد رسيد.

-تهيه طرح هادي:

تهيه طرح هادي در روستاهاي شهرستان شفت به اتمام رسيده و كليه روستاهاي بالاي 20 خانوار داراي طرح هادي مصوب روستايي مي باشند. که با توجه به ضرورت بازنگری طرح های هادی مصوب سالیان ماضی، در حال حاضر برنامه ریزی بمنظور بازنگری طرح هادی روستایی تعدادی از روستاها در دست برنامه ریزی می باشد

-صدور سند روستايي:

سال

تعداد اسناد صادره

93

246

94

341

95

162 تاكنون

در تعداد 37 روستاي شهرستان با همكاري اداره ثبت اسناد و املاك شهرستان شفت طرح صدور سند روستايي اجرا گرديده است كه تا كنون بيش از 8600 جلد سند مالكيت در اين راستا صادر شده است.

 

38% رشد عملكرد نسبت به سال 93

10% رشد عملكرد نسبت به مدت بازه  شش ماهه نخست سال 94

 

 

-تسهيلات بهسازي مسكن روستايي (احداث)

به منظور افزايش سطح كيفي و استحكام بخشيدن به ابنيه و ايجاد شرايط مناسب سكونت روستائيان طرح ويژه بهسازي مسكن روستايي از سال 1384 تا به الان به اجرا در آمده است.

سال

تعدادعقد قرارداد

پايان كار

93

149

130

94

185

162

تعداد 3561 واحد مسكوني به مرحله پايان كار رسيده اند.

 

 

-تسهيلات حوادث ،آتش سوزي و برف و باد گرم

 

سال

تعداد افراد بهره مند

مبلغ اعتبار(ریال)

93

94

8

600.000.000

 

 

 

-بازديد هاي فني جهت پاسخ استعلامات و صدور پروانه

سال

بازديد(فقره)

93

3510

94

4780

95

2629 تا پایان شهریور سال جاری

36

% رشد عملكرد از نظر تعداد نسبت به سال 93

10% رشد عملكرد نسبت به مدت بازه  شش ماهه نخست سال 94

 

 

-عملكرد ويژه در روستاي امام زاده ابراهيم(ع)

ميزان كل تسهيلات بلاعوض پرداختي در حريق روستاي امام زاده ابراهيم(ع)

8.723.000.000 ريال

تعداد معرفي شدگان به بانكهاي عامل

155 نفر

مبلغ اعتبار

59.500.000.000 ريال

مبلغ جذب ريالي به تعداد 111 نفر

19.600.000.000 ريال

سید حسن محمدی در پايان افزود :  از زحمات شبانه روزي همكاران خودم در بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان و شفت تقدير و تشكر میکنم و از عنايت ويژه حجت الاسلام و المسلمين افتخاري ،آقاي محسني فرماندار محترم شهرستان شفت و جناب آقاي مهندس اكبرزاده مدير كل محترم بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان گيلان و همه عزيزاني كه در تحقق برنامه هاي بنياد مسكن انقلاب اسلامي شهرستان شفت همكاري و مساعدت نمودند كمال تشكر و سپاسگزاري را دارم. و تمام خدمات اين نهاد مقدس را هديه مي كنيم به روح بلند و جاودانه شهداي گرانسنگ شهرستان شفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا