محسن چاوشی «این بود زندگی…» را به یاد «حسین پناهی» منتشر می کند

خواننده آلبوم موفق «من خود آن سیزده ام…» چند روز پس از تولد 35 سالگی اش، جدیدترین اثر خود را به یاد شاعر فقید ایرانی منتشر می کند.

  شفت پرس : به گزارش «موسیقی ما»، محسن چاوشی که معمولا در سالهای گذشته و همزمان با سالروز تولدش ( 8 مرداد) قطعه ای را در فضای مجازی منتشر می کرد، امسال با چند روز تاخیر در 14 مرداد ماه و همزمان با سالروز درگذشت شاعر فقید ایرانی «حسین پناهی»، قطعه ای را به این هنرمند تقدیم می کند.

به گفته چاوشی، این قطعه «این بود زندگی…» نام دارد که چاوشی آنرا روی ملودی ای که خودش ساخته، خوانده است و تنظیم این قطعه را نیز «فرشاد حسامی» انجام داده است.

این خواننده اعتقاد دارد انتشار این اثر در این تاریخ، تصویری ست که نزدیکی مرگ و زندگی انسانها در آن جریان دارد و برخی اوقات تفکر درباره زندگی و فراز و فرود هایش می تواند در نوع زندگی آدم ها، تاثیرات شگفت انگیزی را باعث شود.

به نظر می رسد روایت های متناقض از زندگی و فوت «حسین پناهی» این بار سوژه اثر جدید «محسن چاوشی» شده و این خواننده این بار قرار است با نگاهی متفاوت به زندگی و فوت پناهی، بار دیگر خالق اثری باشد که بسیاری را به فکر فرو ببرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا