نامه اعتراضی قربانیان دامپزشکی کشور به رئیس سازمان

khalajبه گزارش ورس به نقل از  رشت پرس ؛ جمعي از مديران و كارمندان شاغل در بخش خصوصي و شركت هاي مميزي بهداشتي دامپزشكي نسبت به سياستهاي اتخاذ شده در سالهاي اخير و سال جاري سازمان دامپزشكي كشور  پس از سالها تحمل ، سكوت خود را شكسته و نامه اعتراضي خود را پس از پيگيري هاي متمادي و عدم پاسخگويي شفاف و عدم حصول نتيجه به رسانه ها منتشر كردند . در ادامه متن نامه اعتراضي قربانيان دامپزشكي در سالهاي اخير به حضور تقديم ميگردد .

 جناب آقاي دكتر خلج – رياست محترم سازمان دامپزشكي كشور

با صلوات بر محمد و آل محمد و آرزوي سلامت و سربلندي تمام زحمت كشان عرصه بهداشت و ايمني مواد غذايي و موفقيت روز افزون جنابعالي و همكاران محترمتان به استحضار مي رسانيم چند سالي است كه جامعه دامپزشكي كشور دچار بحران و التهاب ها و هجمه هايي از سوي سازمان هاي مختلف بوده است و اميد آن مي رفت كه با روي كار آمدن دولت تدبير و اميد و فعاليت و اشراف جنابعالي حوزه  تخصصي دامپزشكي گره از مشكلات و سياست هاي منسوخ سازمان دامپزشكي باز مي شد؛ چنانچه بلا تكليفي فعالان بخش دامپزشكي به اتمام مي رسيد و تصميماتي بر پايه عقلانیت چراغ راهنماي  تمام زحمتكشان قرار مي گرفت متاسفانه اين وضعيت نه آن كه بهبود پيدا نكرد و بي انگيزگي و بي اعتباري در جامعه دامپزشكي متوقف نشد بلكه انقراض دامپزشكي خصوصی در دستور كار قرار گرفته است و تنها فعاليت سازمان دامپزشكي متكي به ارايه آمار و ارقام و آن هم با تكيه بر توان بخش دولتي و پایمان نمودن زحمات بخش خصوصی بوده است.

هر روز از گوشه و كنار ايران اسلامي اخباري مبني بر بي مهري ناتمام مديران كل استانها در برخورد با فعالان بخش خصوصي به گوش مي رسد و هيچ سازماني نقش حمايتي براي اين خانواده بزرگ و قشر زحمتكش و سربازان گمنام عرصه ايمني و بهداشت مواد غذايي را بر عهده نمي گيرد.

سازماني كه هيچ وظيفه ايي براي سازماندهي نيروهاي آموزش ديده خود ندارد چگونه مي تواند در راستاي سياست هاي كلان كشوري گام بردارد. سازماني كه از رسيدگي به جامعه خود بازمانده است چگونه مي تواند شعار سلامت غذايي را به عنوان پرچم سازماني افراشته نگه دارد.

عملكرد منفعل سازمان دامپزشكي در طي چند سال اخير موجب خروج بخش عمده ايي از سرمايه هاي اجتماعي از فعاليت هاي دامپزشكي گشته است و حال اينكه مديران جنابعالي با كمال افتخار آن را به عنوان برگ زرین عملكرد خود بيان مي كنند

سازمان دامپزشكي کشور امروزه در مقام پاسخگویی بسياري از اقدامات خود قرار گرفته است كه تا چه اندازه قابل استناد است يا خير مطمئنا شفاف سازي خواهد شد. بهتر بود به جاي تعريف و تمجيد يك طرفه و آنهم از مديران خود كمي با شاغلين و کارمندان بخش خصوصي دامپزشکی هم كلام مي شديد تا شايد با شرايط بحراني جامعه دامپزشكي و ناملايمتي هاي حاصل شده بر آنان از طرف مدیران استانی واقف مي گرديديد نه اينكه جهت انتقال يك مشكل و آنهم مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذايي ماه ها و حتي سالها به انتظار ديدار جنابعالي بنشينیم و در نهایت با کمال بی احترامی و خارج از تشریفات اداری بازگردیم .

جناب آقاي دكتر خلج وضعيت موجود كه بواسطه سياستهاي دامپزشكي كشور امروز در استان ها شكل گرفته است نه تنها موجب به خطر افتادن سلامت جامعه ، بلكه موجب غير فعال شدن صدها نفر از فرزندان جامعه دامپزشكي گشته است و جنابعالي تنها نظاره گر اين قتل عام خانوادگي هستيد.

شركتهاي مميزي  بهداشتي دامپزشكي از سال 1387 با دستور هیات وزیران و رياست وقت سازمان و طبق اهداف سازماني شكل گرفته است و جامعه كثيري از فارغ التحصيلان با ايجاد زير ساخت هاي فني و انساني  موفق به تامين و اشتغال در اين مراكز شده اند.

حال چه شده است كه به يكباره و عليرغم تمام دستورات موثق وزارتخانه متبوع،  كمرهمت به بيكاري فعالان و جوانان دامپزشك بسته ايد. چگونه است كه از سال 1387 تاكنون هيچگونه  افزايش تعرفه بابت ارايه خدمات به اين واحدهاي دامپزشكي تعلق نگرفته است و آيا جنابعالي با دستمزد سال 1387 مشغول به فعاليت هستيد؟ چگونه است كه از سال 1391 تاكنون هيچگونه تمدید پروانه فعاليت براي واحد هاي مميزي دامپزشکی استانها صورت نگرفته است؟  و جنابعالی به عنوان متولی شرکت های ممیزی هیچ واکنشی به این موضوع نداشته اید . چگونه است كه توان برخورد با مديران استاني خود جهت عدم اجراي صحيح دستورات سازماني را نداريد و يا اينكه خود به عنوان مدیر راهبردی اقدام مي نماييد ؟

چگونه تمامی مکاتبات مبثوت وزارت خانه ای و استانی و شرکت های ممیزی را مسکوت گذاشته اید تا دیگر نهاد ها به مدیران استانی سازمان دامپزشکی ، به واحد های متبوع سازمان دامپزشکی حمله و هجوم آورند و یک به یک با شان و منزلت مدیران و پرسنل خدوم شرکت های ممیزی و سابقه و حقوق و سنوات آنان بی توجهی و حقوق حقه آنان را پایمال نمایند .  

آيا تاكنون به واكنش هاي بخش خصوصي در فعاليت هاي سازماني خود توجه كرده ايد كه همگان به عنوان مخالفان جدي عملكرد سازمان دامپزشكي گام بر مي دارند و اظهار نظر مي نمايند. آيا از وضعيت منفعل و سرگردان و بلاتكليف شركت هاي دامپزشكي مطلع هستيد و آيا راه حلي ارايه داده ايد و يا اينكه منتظر اقدامات ديگري هستيد.

از جنابعالي انتظار مي رود به منظور حمايت و تعیین تکلیف نهایی شركت هاي مميزي  بهداشتي تحت پوشش سازمان كه هر روز شاهد بد اخلاقي هاي جديدي از سوي سازمان دامپزشكي كشور مي باشند كه اين امر به استانها نيز تسري پيدا كرده است وارد ميدان شويد و اين جمعيت مورد هجوم را سازماندهي كنيد .

 كمتر نهاد و ارگاني اعم از وزارت جهاد کشاورزی و مجلس شورای اسلامی و … امروز از وضعيت اسفبار شركت هاي ممیزی دامپزشكي كشوربي اطلاع است ولي جنابعالي همچنان با طمانینه و غيرشفاف اقدام به حذف فعالان عرصه دامپزشکی بخش خصوصی و ایجاد انزوای شغلی مي نماييد که مطمئنا به صلاح نخواهد بود .

اقدامات مديران استاني بر پيكره آسيب ديده دامپزشكي قابل تامل است و حال آنكه ناخداي اين كشتي به گل نشسته جنابعالي هستيد. از جنابعالي انتظار مي رود حال كه شركت هاي مميزي دامپزشکی بر دوش سازمان دامپزشكي و همكاران بخش دولتي سنگيني مي كند و اين امر بارها و بارها تلويحا به زبان آورده شده است، حداقل با هدايت و به رسميت شناختن اين واحدهاي حقوقي به سازمان نظام دامپزشكي كشور بخشي از مشكلات اين خانواده بزرگ را مرتفع سازید و يا اينكه با قاطعيت و شفافيت اعلام نماييد توقيف شركت هاي مميزي بهداشتي دامپزشكي كشور را خواستارید و از بي تفاوتي و بي توجهي و … بپرهيزيد.

انتظار مي رود در سال مزین به نام دولت و ملت ، همدلي و همزباني جنابعالي و مديران عالي استانها شاهد شكوفايي استعدادهاي دامپزشكي در بخش خصوصي باشيم.

اميدوارم نقطه عطف و سرنوشت ساز رياست سازمان دامپزشكي کشوربراي جنابعالي ، با شكست بخش خصوصي و حذف شركت هاي حقوقي ممیزی دامپزشکی مستقر دراستانها و بيكاري و تبعات ناشي از آن ممهور نگردد . 

شایان ذکر است مستندات مکاتبات و پیگیری های چندین ساله و مستمر موضوع مطروحه در اختیار پایگاه اطلاع رسانی رشت پرس قرار دارد که در صورت نیاز منتشر خواهد شد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا