رفع کمبود کود اوره در گیلان با واردات ۱۵۰۰ تُنی؛ تلاش برای افزایش بهره‌وری کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از ورود بیش از ۱,۵۰۰ تن کود شیمیایی اوره طی چند روز اخیر به این استان خبر داد. این محموله در حالی وارد گیلان شده که شرکت‌های پتروشیمی با ناترازی تولید مواجه‌اند.

به گزارش پایگاه خبری ورس ، صالح محمدی با اعلام این خبر گفت: علی‌رغم وجود چالش‌های مربوط به تولید کود اوره در سطح ملی، با پیگیری‌های انجام‌شده، طی روزهای اخیر، بیش از ۱,۵۰۰ تن کود شیمیایی اوره وارد استان گیلان شد تا در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با توزیع مناسب و به‌موقع این کود، نیازهای کشاورزان استان را تأمین کنیم و امیدواریم این اقدام در افزایش بهره‌وری و بهبود تولید محصولات کشاورزی مؤثر باشد.

محمدی در خصوص نحوه توزیع این کود اظهار داشت: کودهای واردشده از طریق شبکه توزیع نهاده‌های کشاورزی و با نظارت کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است، کود اوره یکی از مهم‌ترین نهاده‌های کشاورزی است که نقش بسزایی در افزایش عملکرد محصولات زراعی دارد و کمبود آن می‌تواند خسارات قابل‌توجهی به بخش کشاورزی وارد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا