عرضه ۱۱۶ قطعه شمش طلا؛ خرید ۱۱ قطعه

[ad_1]

چهارمین حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد که در این حراج ۱۱۶ قطعه شمش عرضه شد که ۱۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با میانگین قیمت سه میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت.

به گزارش ورس از ایسنا ،، امروز (۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲)، مرکز مبادله ایران براساس شیوه نامه منتشر شده، اقدام به برگزاری حراج خرد و عمده شمش طلای استاندارد کرد.

در حراج امروز، جمعا ۱۱۶ قطعه شمش طلای استاندارد صادرکنندگان بخش خصوصی عرضه شد که از این میزان ۱۱ قطعه شمش با میانگین قیمت سه میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت. این شمش ها یک کیلوگرمی و با عیار ۹۹۵ در هزار هستند.

گفتنی است؛ در حراج عمده نیز به رغم عرضه شمش طلا، معامله ای صورت نگرفت.

باتوجه به استقبال مناسب صادرکنندگان بخش خصوصی که در حال انجام فرآیند رفع تعهد ارزی با شمش طلا هستند، مرکز مبادله ایران روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته اقدام به برگزاری حراج حضوری خواهد کرد و حراج بعدی، یکشنبه (۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲) برگزار خواهد شد.

 

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $5 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا