۳ انیمیشن ایرانی در انیمیشن «چانیارتون» یونان

[ad_1]

سه پویانمایی از تولیدات امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به بخش مسابقه ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کمیک و انیمیشن «چانیارتون» یونان راه یافت.

به گزارش ورس از ایسنا، جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کمیک و انیمیشن «چانیارتون» در شش بخش مجزا شامل بخش بین‌الملل فیلم‌های کوتاه انیمیشن، فیلم‌های انیمیشن کوتاه یونانی، بخش بین‌الملل فیلم‌های کوتاه دانشجویی، فیلم‌های کوتاه دانشجویی یونانی، فیلم‌های بلند انیمیشن و بخش واقعیت مجازی (VR) است.

سه فیلم کوتاه انیمیشن «بیماری دلسوزی» اولین فیلم انیمیشن مارال علیزاده، «زمین بازی» اولین ساخته سمانه اسدی و «سمپاش» به کارگردانی فرنوش عابدی به بخش مسابقه ششمین دوره این جشنواره بین‌المللی راه یافتند.

فیلم‌های پویانمایی کانون در دوره‌های پیشین این جشنواره نیز به نمایش گذاشته شده و جایزه‌هایی را نیز در دوره پنجم از آن خود کرده بود.

ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کمیک و انیمیشن «چانیارتون» از ۱۴ تا ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ (۵ تا ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲) در شهر چانیار کشور یونان در حال برگزاری است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا