مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان منصوب شد

[ad_1]

به گزارش ورس از ایسنا، با حکم معاون وزیر راه‌ و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان منصوب شد.

علی‌اکبر صفایی معاون وزیر راه‌ و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، در حکمی بهروز آقایی را به عنوان مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان منصوب کرد.

به گزارش ورس از ایسنا ،، بهروز آقایی دارای مدرک کارشناسی ارشد هیدروگرافی دریا و دکترای فیزیک دریا است. وی پیش از این، به مدت شش سال، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان ‌و بلوچستان بوده است.  

دبیر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان سیستان و بلوچستان، معاون فنی و نگهداری، رئیس اداره برق و تاسیسات بنادر و دریانوردی خوزستان و تدریس در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار از دیگر سوابق علمی و اجرایی بهروز آقایی است.

همچنین پیش از این و از آبان ۹۶ عادل دریس سکان مدیریت بنادر و دریانوردی خوزستان را به عهده داشت. 

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا