مقام یمنی: به شکست دشمن ایمان کامل داریم

[ad_1]

به گزارش ایرنا از تارنمای شبکه تلویزیونی “المسیره” یمن، سرلشکر عوض العولقی شنبه شب در جلسه مقام‌های محلی این استان با اشاره به اینکه هدف امارات در این استان سلطه بر بنادر راهبردی نفتی است، افزود: بسیاری از مردم شبوه در کنار ارتش و کمیته‌های مردمی در دفاع از کشور و از استان خود مشارکت داشته‌اند.

وی بر حمایت مردم شبوه از رهبر جنبش انصارالله و ارتش و کمیته‌های مردمی با تمام توان تأکید کرد و گفت که مردم این منطقه به دنبال آن هستند که این منطقه از وابستگی خارج شود.

سرلشکر العولقی اظهار کرد: مشکلات با حکومت عربستان از سال ۱۹۳۴ تاکنون همچنان وجود دارد و آنها نمی‌خواهند که ما دارای یک کشور مستقل در یمن باشیم.

استاندار شبوه یمن افزود: علت کارهایی که ائتلاف سعودی و اتباع آنان در استان‌های جنوبی و شرقی یمن از جمله عدن انجام می‌دهند این است که آنها به دنبال مرگ برای ملت یمن هستند.

العولقی اظهار کرد: ما ایمان کامل داریم که دشمن شکست خواهد خورد و شکست پایانی آنها نیز به یاری خداوند از همین استان شبوه رقم می‌خورد.

عربستان به همراه با امارات، بحرین، سودان، مصر و کویت در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل ائتلاف به اصطلاح عربی تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما ظرف بیش از پنج سال گذشته سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند.  

امارات در روز ششم فروردین سال ۱۳۹۴ به ائتلاف نظامی عربستان علیه یمن پیوست و پس از پنج سال حضور اعلام کرد که از آن خارج شده است.

از زمان حمله نظامی نیروهای ائتلاف به فرماندهی عربستان هزاران شهروند یمن که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان بودند، بر اثر حملات هوایی جنگنده‌های سعودی جان خود را از دست داده‌اند.  

[ad_2]
این خبر را در منبع اصلی بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا