ابتلای فرماندار شهرستان شفت به کرونا

به گزارش ورس ؛ یک منبع آگاه به خبرنگار ورس گفت : ابراهیم چراغی فرماندار این شهرستان به بیماری کرونا مبتلا شده و چند روزی است در محل کارش حاضر نیست .
روز دوشنبه – چهارم مرداد ماه – نیز پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شفت از لغو ملاقات عمومی هفتگی فرماندار خبر داد و نوشت : «به منظور جلوگیری از اجتماع عموم و در راستای حفظ سلامت شهروندان و کارکنان مجموعه فرمانداری شفت و همچنین اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات پیشگیرانه لازم، برنامه ملاقات و دیدارهای مردمی فرماندار شهرستان شفت بصورت حضوری لغو می گردد.»
با وجود لغو دیدارهای عمومی ابراهیم چراغی و غیبت های او ، خبر ابتلای وی به ویروس کوید 19 به طور رسمی از سوی فرمانداری اعلام نشده است .
آخرین نشست رسمی در فرمانداری شفت که چراغی در آن حضور داشت ، جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا بود ؛ که یک روز قبل از اعلام خبر لغو دیدارهای عمومی وی برگزار شد ؛ نشستی که فرماندار شفت بدون رعایت فاصله گذاری ها اجتماعی در بین محمد جواد حسن پور معاون فرماندار و ارسلان مقیمی بخشدار احمدسرگوراب نشسته بود .




