جزییات پروژه چهار خطه کردن محور ملاسرا-شفت

به گزارش پایگاه خبری ورس از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی گیلان، با هدف بررسی پروژه های عمرانی شهرستان شفت وتعیین تکلیف آنها، جلسه مشترک مدیرکل و جمعی از مدیران راه و شهرسازی گیلان با فرماندار شهرستان شفت در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان در این جلسه مهندس علی خاوری مدیرکل راه و شهرسازی با تشریح وضعیت آسفالت راههای روستایی شهرستان شفت اظهار داشت : در سال ۹۵ در شهرستان شفت ۲۹.۷ کیلومتر تعهد آسفالت داشتیم که بصورت ۱۰۰ درصد محقق شد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته ۲۰.۲ کیلومتر آسفالت در مسیرهای فاقد آسفالت و خاکی و ۹.۵ کیلومتر روکش آسفالت و درسال ۱۳۹۶ تاکنون ۱۲کیلومتر کیلومتر آسفالت در مسیرهای فاقد آسفالت و خاکی و ۶ کیلومتر روکش آسفالت درراههای روستایی شهرستان شفت به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه شهرهای شفت و احمد سرگوراب  دارای طرح جامع و تفصیلی مصوب بوده و هرگونه موارد و مغایرتهای مربوط به طرح های فوق با اعلام شهرداری ها قابل بررسی می باشد.
وی اضافه کرد : در خصوص اختصاص کد شهری روستای پیرده که در زمان انتخابات شوراهای پنجم در نظر گرفته شده ، مقرر گردید جهت حل مشکل بوجود آمده در صدور پروانه ساختمانی ، موضوع از طریق مدیریت شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی پیگیری شود.
مدیرکل راه وشهرسازی گیلان در خصوص پروژه ملاسرا- شفت گفت:مطالعات مرحله اول محورملاسرا- شفت- زنجان از سال ۱۳۸۶ به منظور بررسی امکان اتصال دو استان گیلان و زنجان ، توسط معاونت برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل وقت وزارت متبوع در دستور کارقرار گرفت.
خاوری اضافه کرد : با توجه به ماهیت منطقه و عدم وجود راه در بخش هایی از مسیر ، مطالعات در دو بخش یکی به صورت بهسازی و دیگری به صورت نوسازی دنبال گردید.
مدیرکل راه و شهرسازی گیلان اذعان داشت : طول کل محور ۹۰ کیلومتر می باشد که حدود ۳۰ کیلومتر در محدوده استان زنجان و ۶۰ کیلومتر در محدوده استان گیلان واقع شده است.
چهار خطه کردن محور ملاسرا – شفت به طول کلی ۱۱ کیلومتروعرض۲۵.۶ متر دارای ۶ دستگاه پل دالی با دهانه ۲ متری ویک دستگاه پل ۳ متری می باشد که در حال حاضر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی خاطرنشان کرد: فاز دوم این پروژه به طول ۱۲ کیلومتر به مبلغ ۱۴۱۰۰۰ میلیون ریال در حال فرایند اجرای مناقصه می باشد و تقاطع ملاسرا دارای ۱ دهانه تقاطع ۲۸ متری و۱دهانه ۲۵ متری به طول۳۰.۳ متر وعرض نهایی۱۱.۲ متر در شرف تایید وابلاغ می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا