‌ دستگیری سارق سیم برق در شفت

به گزارش ورس فرمانده انتظامي شفت از دستگیری یک سارق و کشف3 فقره سرقت سيم برق در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علي صداقت در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با اعلام این خبر گفت : در پي وقوع چند فقره سرقت سیم برق در شفت بررسي موضوع در دستور كار پليس قرار گرفت.

وي با بيان اينكه ماموران با تعقیب سرنخ ها و زیر نظر گرفتن خودروهای عبوری موفق به شناسایی خودروي يكي از متهمان شدند، تصريح كرد:راننده به محض رويت پليس اقدام به فرار كرد اما در نهايت دستگير شد.

اين مقام انتظامي افزود: در بازرسي از اين خودرو، 700 متر سيم برق، یک قیچی مخصوص قطع سیم برق، یک تیغه اره آهن بر و یک جفت دستکش مخصوص برقکاری و یک قبضه سلاح غیرمجاز کشف و ضبط شد.

سرهنگ صداقت با اشاره به اینکه متهم در بررسی فنی پلیس به 3 فقره سرقت سیم برق به طول هزار و 700 متر اعتراف کرد، بیان داشت: متهم براي سير مراحل قانوني به مقام قضايي معرفي شد.

فرمانده انتظامی شفت با تاکید بر اینکه متهم به همکاری 2همدست در سرقت سیم برق اعتراف کرده است، خاطرنشان کرد:‌ تلاش برای دستگیری 2 همدست وی ادامه دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $4 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا