آزادسازی یک بهله عقاب در زیستگاه های شهرستان شفت 

به گزارش پایگاه خبری ورس به نقل از روابط عمومی اداره حفاظت از محیط زیست شفت در پی تماس یکی از دوستداران محیط زیست  مبنی بر آسیب دیدگی یک بهله عقاب ، کارشناسان این اداره م پس از تحویل گرفتن عقاب زخمی ، نسبت به تیمار و درمان آن اقدام نمودند که پس از تایید آمادگی رهاسازی در  زیستگاه  رهاسازی گردید و به دامان طبیعت بازگشت . این عقاب از ناحیه بال چپ مورد اصابت ساچمه قرار گرفته بود .

این عقاب از نوع تالابی با نام علمی Apuila clanga بوده که با توجه به پراکنش آب بندانها و استخرهای پرورش ماهی  در زیستگاه های شهرستان مشاهده می گردد . عقاب تالابی 66 تا 74 سانتی متر طول دارد و در مناطق جنگلی در حاشیه مناطق آبی ، دریاچه ها ، رودخانه ها و باتلاقهای پر درخت به سر برده و همانجا آشیانه میسازد .

شایان ذکر است این پرنده در زمره پرندگان حفاظت شده بوده و هر گونه زنده گیری و شکار آن ممنوع میباشد .

یک عقاب که از ناحیه بال چپ مورد اصابت ساچمه قرار گرفته بود پس از تیمار در زیستگاه های شهرستان شفت رهاسازی شد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $3 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا