بازدید میدانی فرماندار شفت از روستای ناصران

 محمدرضا محسنی فرماندار شفت ، با همراهی بخشدار بخش مرکزی و  رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی  از روند ساخت دیواره حاشیه رودخانه ی روستای ناصران بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری ورس به نقل از  روابط عمومی فرمانداری شفت  ،فرماندار شفت در حاشیه این بازدید با بیان اینکه بر اثر طغیان رودخانه راه ارتباطی ناصران قطع و گازرسانی و آبرسانی به این روستا مختل شده بود افزود: پس از ساخت دیواره ، لوله های گاز و آب از حاشیه آن عبور داده خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته  اجرای این دیوار سنگی محقق نشد افزود : با پیگیری های انجام شده و مذاکرات با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیرکل حوادث غیر مترقبه و استانداری گیلان امسال 400 میلیون تومان از سرجمع تملک دارایی ها برای  این پروژه در نظر گرفته شده است .

محسنی با بیان اینکه مجری این پروژه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است افزود: طول این دیوار سنگی در حال ساخت 150 متر است که بیش از 5 متر نیز ارتفاع دارد.

شایان ذکر است این سومین بازدید میدانی محسنی از ناصران  در طول ماه های اخیر است .

روستای ناصران در یک کیلومتری مرکز دهستان جیرده  قرار دارد و دارای 81 خانوار و 248 نفر جمعیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا