قطعی برق روستای کمسار به 8 خانوار محدود می شود/برق میرمحله وصل است

به گزارش پایگاه خبری ورس ، دهیار کمسار در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ما با بیان اینکه برق این روستا وصل است افزود : برق 8 خانوار کمساری به دلیل سقوط درخت و پارگی کابل ها قطع است و ماموران اداره برق در منطقه حضور و در حال رفع مشکل هستند.
سید زاهد میرعبدالعظیمی در ادامه افزود : حجت الاسلام افتخاری نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز صبح امروز از این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکل این خانوارها قرار گرفت.
وی در پایان قطع برق سه روزه روستای کمسار را کذب محض خواند و تصریح کرد : راه های ارتباطی کمسار نیز در جریان بارش برف باز بود و اکنون نیز عبور و مرور وسایل نقلیه در این روستا انجام می شود.
عیسی شفیقی دهیار میرمحله نیز در گفتگو با ما با اشاره به اینکه برق این روستا اکنون وصل است افزود: وجود مشکلات پس از بارش برف در این روستا امری طبیعی است.
به گزارش ورس برخی از فعالان شبکه های مجازی از قطعی 3 روزه برق در روستاهای کمسار و میرمحله خبر داده بودند.



