لوله اصلی گاز شهرستان شفت منفجر شد

انفجار لوله اصلی گاز این شهرستان در محدوده روستای چکوسر واقع در چهار کیلومتری شهر شفت اطراف این منطقه را دچار حریق کرد.
شفت پرس : رئیس اداره شرکت گاز شفت در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به حادثه این انفجار اظهار کرد: اکنون آتش با تلاش نیروهای حاضر در محل مهار شده است.
محمداسماعیل کشفی افزود: نماینده اداره گاز گیلان برای مشخص شدن موضوع از استان در حال اعزام شدن به منطقه است.
وی درباره قطع گاز مشترکان منطقه گفت: سعی ما بر این است که در نخستین فرصت گاز مشترکان را وصل کنیم.
رئیس اداره شرکت گاز شفت در تشریح دلیل آتشسوزی و انفجار لوله گاز افزود: بیاحتیاطی در برداشت خاکهای ریخته شده روی لوله گاز موجب آتشسوزی و انفجار آن شده است.
به گزارش فارس، طبق گفته اهالی محل یکی از روستاییان در حال تمیز کردن حیاط منزل خود و ایجاد آتش برای از بین بردن ضایعات بود که ناگهان آتش به لوله اصلی گاز سرایت و آن را منفجر کرد.
به نظر اهالی مقصر اصلی این حادثه پیمانکار پروژه بوده که روی لوله اصلی خاک نریخته و آن را روی زمین رها کرده است.



