حل مشکل کم آبی 5 روستا در شهرستان شفت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: مشکل کم آبی 5 روستا در بخش احمدسرگوراب شهرستان شفت مرتفع شد.
به گزارش ورس ، محمدعلی فرّامینی گفت: با بهسازی یک دهنه چشمه در منطقه کوهستانی و صعبالعبور باسکم آسون و اجرای یکهزار و 500 متر لولهگذاری، مشکل کم آبی این روستاها برطرف شد.
وی اضافه کرد: 500 میلیون ریال برای این پروژه تقویت فشار آب شرب هزینه شده است.
فرّامینی با بیان اینکه با این کار 465 خانوار در روستاهای درودخان، گیشم، سله مرزبیجارگاه، طالقان و بابارکاب از آب آشامیدنی پایدار و مناسب برخوردار شدند، تصریح کرد: در حال حاضر هشت هزار و 366 مشترک روستایی در شهرستان شفت از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهرهمند هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان درخصوص مشکل کم آبی در روستای گلشن بندرانزلی با اشاره به اینکه پروژه تامین پایدار آب شرب 50 خانوار در روستای گلشن از توابع شهرستان بندرانزلی اجرا شد، ادامه داد: در راستای این پروژه یکهزار متر لولهگذاری از جنس پلی اتیلن و در اقطار 75 و 110 میلیمتری انجام شد.
وی تصریح کرد: به منظور تامین فشار مناسب آب آشامیدنی این تعداد خانوار 285 میلیون ریال هزینه شده است.
منبع : ایسنا



