نشای برنج در شالیزارهای شهرستان شفت / فیلم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورس نشاکاری که در استان گیلان از اواخر فروردین ماه آغاز می شود، بسته به موقعیت آب و هوا و میزان آب، معمولاً تا اوایل خرداد ماه به طول می انجامد.

کشاورزان معمولاً برای نشای برنج، ازمحصول کوبیده نشده و پوست دار سال قبل استفاده می کنند و با کاشت و نگهداری آن در محفظه ای که به آن خزانه برنج می گویند، نشای برنج تولید کرده و د در روش سنتی این نشاها را با دست در زمین باتلاقی شالیزار می گذارند که در اصطلاح به این عمل نشاکاری می گویند.

این فیلم،نشاکاری در شالیزارهای شهرستان شفت را نشان می دهد./مهر

دریافت فیلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا