نباید فضایی ایجاد کنیم که اعتماد مردم از مسئولان سلب شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نباید نسنجیده قضاوت کرده و فضایی را ایجاد نکنیم که اعتماد مردم از مسئولان سلب شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورس ، ناصر عاشوری با بیان این مطلب افزود: سرمایه گذاران برای به دست آوردن سود سرمایه گذاری می کنند و این سود به نفع تعداد زیادی از مردم جامعه است کسی که زیان می کند نمی تواند به مردم سود برساند.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس تصریح کرد: کسی که ده کارخانه داشته باشد چه در بخش خصوصی یا دولتی ریخت و پاشهایش هم بیشتر است و کسی که هزار نفر را حقوق می دهد سفره اش هم گسترده تر است.
وی ادامه داد: بسیاری از سرمایه گذاران از بنده نوعی متدین تر هستند و وزرا و نمایندگان باید با احتیاط بیشتری موضوع را بررسی کنند و تا موضوع قطعی نشده حرفهایی زده نشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه متاسفانه بد اخلاقی هایی در جامعه به وجود آمده و در حال افزایش است، تاکید کرد: افراد بدون اینکه از موضوع اطلاعات دقیق داشته باشند بر اساس شنیده ها و اطلاعات شخصی خود اظهار نظراتی می کنند و گاه حکم هم صادر می کنند که این موارد به آموزههای دینی ما صدماتی وارد می کند؛ خصوصا اگر از طرف مسئولان سیاسی و اجرایی کشور مانند نمایندگان و غیره باشد.
عاشوری خاطرنشان کرد: باید دقت داشت که این اظهارنظرها در سطح ملی و منطقهای و جهانی تاثیر گذار است. تبلغاتی صورت می گیرد که برای نظام و هدف آنها متهم کردن مسئولان است و این کار لطمات زیادی را به کشور وارد می کند همچنین به لحاظ اقتصادی به اعتماد عمومی مردم لطمه می زند.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با بیان اینکه ما پیرو امام علی (ع) هستیم گفت: حضرت علی (ع) در نامه ای به مالک می نویسد : مالک اگر کسی را شبانگاه در حال گناه دیدی صبحدم او را با آن دید به او نگاه نکن شاید در نیمه شب توبه کرده باشد و صبحدم آن آدم گناهکار نباشد.
وی تصریح کرد: در آیین دادرسی ما اصل بر برداشت است مگر اینکه خلافش ثابت شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می افزاید: اگر این مسائل را در نظر بگیریم در اظهار نظرات همه را متهم نمی کنیم و دزد معرفی نمی کنیم زیرا در این صورت مردم طوری برداشت می کنند که همه دزد و اختلاسگر هستند بنابراین همه را نباید به یک چشم دید./مرکز خبری اقتصاد ایران
آقای عاشوری اتفاقا در فومن وشفت جنابعالی فضایی ایجاد نموده ای که مردم از شما نوعی سلب اعتماد کرده اند…ایجاد فضاهای رانتی خاص برای افراد خاص.توجه نکردن به خواسته های ارباب رجوعها وشناسایی آنها توسط عواملتان در ادارات ..واینها خود مصداق عملی جنابعالی جهت سلب اعتماد مردم عامه ازمسئولان می باشد.