برگزاری نخستین جشنواره غذاهای قرآنی در شفت
به گزارش ورس سید امیر مصباح اظهار کرد: باتوجه به آیات سوره های مبارکه قرآن کریم نظیر نحل، تین، بقره، زیتون و…که میوه ها و غذاهای قرآنی ازجمله مرغ، زیتون، انگور و… را مورد اشاره قرار می دهد، برآن شدیم تا جشنواره ای با هدف معرفی و شناسایی غذاهای قرآنی و ایجاد رقابت میان بانوان هنرمند و فعال قرآنی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: بانوان این شهرستان دارای توانمندی های بالایی در زمینه های مختلف هنری از جمله تولید غذاهای متنوع محلی هستند که نیاز به حمایت جدی در این زمینه ها دارند و ما باید برای شکوفایی استعداد آن ها و نیز برگزاری چنین جشنواره هایی نهایت تلاشمان را به کار گیریم.
مصباح افزود: در نخستین جشنواره غذاهای قرآنی شفت، بیش از ۳۰ نوع غذا، حلواهای محلی و شیرینی هایی که مواد تشکیل دهنده آن ها در قرآن ذکر شده است به معرض نمایش گذاشته شد.
وی تصریح کرد: در این جشنواره که به همت انجمن قرآن و نهج البلاغه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شفت برگزار شد، ۱۵ شرکت کننده با تولید غذاهای متنوع و سنتی با هم به رقابت پرداختند و پس از انجام داوری غذاها، از برگزیدگان جشنواره با اهدای جوایز و بسته های فرهنگی تجلیل بعمل آمد.