اعطای تسهیلات ۲۱ میلیاردی به مشاغل خانگی و صنفی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان از فعالیت بیش از ۱۴۰ هزار واحد صنفی در استان خبر داد و گفت: این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۳۲۰ هزار نفر را فراهم کردهاند.

به گزارش پایگاه خبری ورس ، تیمور پورحیدری در همایش «تبیین نقش اصناف در پیشبرد راهبردهای انقلاب اسلامی» و مراسم تجلیل از کسبه نمونه استان که با حضور استاندار گیلان و جمعیت کثیری از بازاریان و فعالان اقتصادی سراسر استان برگزار شد، اظهار کرد: اصناف در طول تاریخ همواره به عنوان یکی از ارکان مهم جامعه اسلامی–ایرانی شناخته شده اند.

وی افزود: این قشر نه تنها در توسعه اقتصادی و پیشرفت اجتماعی نقش اساسی داشته، بلکه در مقاطع حساس تاریخی، از نهضت مشروطه تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، همواره در کنار مردم و نظام ایستادگی کرده اند.

پورحیدری به فعالیت ۱۴۰ هزار واحد صنفی و ۳۰۰ اتحادیه صنفی در استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ هزار واحد تولیدی–صنفی کوچک نیز در مجموع فرصت های شغلی برای بیش از ۳۲۰ هزار نفر ایجاد کرده اند.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات اداره کل صمت در حوزه اصناف، می توان به اعطای تسهیلات کم بهره ۲۱ میلیارد تومانی برای توسعه کسب وکارهای خانگی و کوچک (به ویژه در حوزه فرش دستباف) شامل ۲۵ پرونده پشتیبان و ۲۷۸ پرونده مستقل، تسهیل فرآیندهای اداری، کاهش بوروکراسی و اتصال سامانه نوین اصناف به درگاه ملی مجوزها برای صدور و تمدید پروانه های کسب اشاره کرد.

مدیرکل صمت گیلان با اشاره به حمایت از تولید داخلی و نظارت بر قیمت کالاهای اساسی، مشارکت در طرح کالابرگ الکترونیکی، برگزاری دوره های آموزشی برای ارتقای مهارت اصناف، توسعه تجارت الکترونیک از طریق تقویت زیرساخت های دیجیتال مانند گسترش سامانه «اینماد»، و همکاری با اتحادیه ها برای به روزرسانی قوانین صنفی را از دیگر برنامه های این اداره کل برشمرد.

پورحیدری در پایان به برگزاری جلسات ماهانه کمیسیون نظارت برای رفع چالش های صنفی، ثبت ۱۴۵۰۰ فرصت شغلی در بخش کسب وکارهای کوچک، برگزاری ۷۰ مورد انتخابات اتحادیه ها و مشارکت فعال اصناف در رویدادهای فرهنگی–مذهبی مانند راهپیمایی اربعین به عنوان بخشی از مسئولیتهای اجتماعی این گروه اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا