توجه به نیازها و حقوق کارگران اولویت کارگروه رفع موانع تولید است

به گزارش ورس از ایسنا استاندار گیلان حمایت از تولید و در عین حال توجه به نیازها و حقوق کارگران را اولویت دانست و افزود: استانداری و کارگروه رفع موانع تولید به عنوان مطالبه گر پیگیر رفع مشکلات واحدهای تولیدی هستند.

اسدالله عباسی عصر امروز، ۲۹ بهمن ماه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گیلان، اظهار کرد: باید سرمایه‌گذاران علاقمند به سرمایه گذاری در این استان شناسایی شده و موانع پیش روی آنها رفع شود.

وی افزود: با جذب سرمایه گذار و فراهم کردن امکانات لازم برای آنها میزان درآمد مردم در استان را افزایش داده و فضا برای توسعه این خطه فراهم می شود.

استاندار گیلان تصریح کرد: در این بخش و در راستای جذب سرمایه گذار و تسهیل سرمایه گذاری، باید سخاوتمندانه و قانونمند عمل کرد تا افرادی که پشت خط مانده اند با تاخیر و تعلیق مواجه نشده و منصرف نشوند.

عباسی با تاکید بر اهمیت حمایت از تولید، کار و اشتغال در دولت سیزدهم از معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خواست برای رفع مشکلات مربوط به واحدهای تولیدی راکد  و نیمه راکد چاره اندیشی کنند.

وی حمایت از تولید و در عین حال توجه به نیازها و حقوق کارگران را اولویت دانست و افزود: استانداری و کارگروه رفع موانع تولید به عنوان مطالبه گر پیگیر رفع مشکلات واحدهای تولیدی است.

استاندار گیلان همچنین در خصوص مسئله انتخابات گفت: هر کدام از ما وظیفه ای داریم که باید بدون توجه به اختلافات سیاسی و سلیقه ای اجازه سوء استفاده را از دشمن بگیریم. دشمن به دنبال ناامیدی و دلسرد کردن مردم است اما ما باید تلاش کنیم مشارکت حداکثری در انتخابات را داشته باشیم.

عباسی خاطرنشان کرد: بخشی از جلب مشارکت در بخش تولید و تولیدات رقم می خورد لذا باید سعی کنیم مدیریت انرژی داشته باشیم و ملاحظات را در مصرف گاز و برق مراعات کنیم تا رضایتمندی آحاد جامعه فراهم آید.

تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز، با ارائه گزارش از عملکرد کارگروه در حضور استاندار گیلان و سایر مدیران عضو کارگروه، عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون از تعداد ۱۹۸ فقره مصوبه تعداد ۱۸۶ فقره از مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تعامل و همکاری مطلوب اعضای کارگروه و نهادهای مرتبط به مرحله اجرا درآمده است.

وی رسالت این کارگروه را رفع چالش‌های مالی، بیمه‌ای و زیرساختی حوزه تولید عنوان و بیان کرد: با پیگیری‌های جدی دبیرخانه کارگروه فقط ۶ درصد مصوبات کارگروه منتهی به اجرا نگردیده که این موارد ۱۲ فقره بوده و مربوط به استمهال بدهی بانکی با توجه به معوقات پرداخت تسهیلات است.

مدیرکل صمت گیلان عمده چالش‌های حوزه تولید را تعیین تکلیف بدهی‌های بانکی با توجه به نوسانات بازار مواد اولیه دانست و گفت: با توجه به اعلام جدید رئیس کل بانک مرکزی در خصوص ابزارهای تامین اعم از اوراق گام، برات الکترونیکی و گواهی سپرده خاص؛ امیدواریم تا حدود زیادی نقدینگی به بخش مولد اقتصاد کشور با تامین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی برای افزایش تولید و اشتغال سوق داده شود.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا