روزانه ۴۰ تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

به گزارش ورس از ایسنا رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مصرف گوشت در استان به صورت روزانه ۸۰ تن است و رقمی معادل ۴۰ تن در داخل استان تولید می شود.

صالح محمدی امروز، ۱۶ آذرماه، با اشاره به وضعیت تولید گوشت قرمز در استان گیلان، اظهار کرد: مصرف گوشت در استان گیلان به صورت روزانه ۸۰ تن است و رقمی معادل ۴۰ تن در داخل استان تولید شده و مابقی از استان‌های قزوین، زنجان و اردبیل جهت تامین نیاز بازار وارد گیلان می‌شود.

به گزارش ورس از ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، وی در ادامه به آمار روزانه کشتار دام در استان اشاره و خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۷۵۵ راس دام از نوع گاو، گاومیش، گوسفند و بز در کشتارگاه‌های استان ذبح شده و بیش از ۵۲ هزار کیلو گوشت از این تعداد به دست می‌آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در حال حاضر سه کشتارگاه با ظرفیت ۵۵۰ راس دام سنگین و ۱۸۵۰ راس دام سبک در استان فعال است.

محمدی یادآور شد: گیلان رتبه ۱۲ را در تولید گوشت قرمز در کشور به خود اختصاص داده و ۱۱۴ هزار بهره‌بردار در حوزه دام سبک و سنگین در استان فعالیت می‌کنند و بیش از ۶۰ درصد بهره‌برداران استان به روش سنتی به پرورش دام مشغول هستند.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا