پیامبر ، مواد درسی بشر و ادبیات انسانی را تغییر داد

به گزارش ورس ، آیت الله رضا رمضانی عصر امروز – پنجشنبه – در یادواره شهدای دهستان نصیر محله شهرستان شفت با اشاره به اينكه بزرگترين مصيبت جهان اسلام با وفات حضرت رسول اكرم (ص) و قطع وحي مستقيم رقم خورد افزود : پيامبر گرامي اسلام در دوراني مبعوث شدند كه جاهليت و اقداماتي مانند بردگي گرفتن سياه پوستان ، زنده به گور كردن دختران و بت پرستي فراگير شده بود .
وی با بیان اینکه جنگ هاي طولاني بي دليل و بی ثمر یکی از ویژگی های دوران جاهلیت بود گفت : قبیله هایی مانند اوس و خزرج بدون هیچ دلیل روشنی 120 سال با هم به جنگ و خون ریزی پرداختند!
دبیر مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه حضرت محمد (ص) در دوران رسالتش بسیار مورد آزار و اذیت قرار گرفت گفت : شناخت صحیح مقصد و راه تعالی از مهمترین اهداف پیامبران الهی بود .
وی درادامه قرآن را کتاب زندگی برشمرد و اذعان داشت : این کتاب آسمانی ملاک ارزیابی ، الگوی راه شناسی و یک قانون است .
آبت الله رمضانی ، خودشناسی و احترام متقابل را از آموزه های پیامبر اسلام برشمرد و گفت : پیامبر(ص) مواد درسی بشر و ادبیات انسانی را تغییر داد .
وی در ادامه سخنان خود به دیدگاه آیت الله مطهری درباره منطق و گفتمان شهدا اشاره و گفت : منطق توامان یک عارف دلسوخته و عاشق و منطق یک مصلح اجتماعی همان منطق شهدای والامقام است .
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری افزود : شهید اهل معرفت و اصلاح گر است و در جامعه حیات مجدد و بیداری ایجاد می کند .
وی با بیان اینکه با آموزه های اهل بیت (ع) می توانیم با دنیا سخت بگوییم ، پیاده روی اربعین حسینی را از ابتکارات شهید سردار قاسم سلیمانی برشمرد و افزود :با وجود بایکوت خبری گسترده ، امروز مردم بیش 100 کشور جهان در این مراسم فرهنگی شرکت می کنند .
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره عاشورای حسینی و وقایع آن دوران گفت : خداوند حسین(ع) را ذخیره آخرالزمان قرار داد و امروز دنیا تشنه آموزه های دینی است .



