به گزارش ورس از ایرنا ، اغلب مردم در فصل سرد سال به سراغ غذاها و خوراکی هایی می روند که طبع گرم تری دارند و در سرمای این فصل موجب گرم شدن بدن می شوند. اگر شما هم می خواهید با درست کردن یک دسر ساده و محبوب زمستانی یک روز فوق العاده داشته باشید پیشنهاد ما این است که دست به کار تهیه این دسر خوشمزه شوید. سوفله شکلاتی یکی از انواع دسرهای بین المللی است که دستورپخت های متفاوتی دارد. ما در این مطلب یکی از ساده ترین و محبوب ترین دستورپخت های این دسر لذیذ را به همراه نکات کلیدی برایتان ذکر کردهایم.
مواد اولیه
شیر یک پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
شکر ۷۵ گرم و مقداری هم برای دیواره های قالب
شکلات ۲۰۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
طرز تهیه
مرحله اول:
سینی فر را در طبقه پایین قرار بدهید و فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دم:
کف و دیواره رمکینها ( ظرف مخصوص سوفله و کرم بروله) رو کاملا به کره نرم شده آغشته کنید.
مرحله سوم:
مقداری شکر داخل رمکین بریزید و داخل دست حرکت بدهید و بچرخانید تا شکر کف و دیوارهای رمکین را کاملا پوشش دهد.
مرحله چهارم:
داخل ظرفی رمکین را وارونه کنید تا شکرهای اضافی بیرون بریزد.
مرحله پنجم:
وقتی همه رمکینها را به این صورت آماده کردید، اونها را داخل فریزر قرار بدهید.
مرحله ششم:
شکر و نشاسته ذرت را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
مرحله هفتم:
ظرف را روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام هم بزنید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند و چند قل بزند.
مرحله هشتم:
بعد حرارت را خاموش کنید. در این حالت مواد کمی قوام پیدا می کند و غلیظتر می شود.
مرحله نهم:
وقتی مواد را از روی حرارت برداشتیم، تکههای شکلات خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شکلات با حرارت مواد آب شود و با مواد کاملا مخلوط شود.
مرحله دهم:
بلافاصله زردههای تخم را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شوند.
مرحله یازدهم:
داخل ظرف دیگری سفیده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.
مرحله دوازدهم:
سفیده را با همزن برقی میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمیگردانیم، از ظرف نریزد.
مرحله سیزدهم:
بعد سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مایه سوفله اضافه می کنیم.
مرحله چهاردهم:
به آرامی و به صورت دورانی فولد می کنیم تا پف سفیده نخوابه و با مواد مخلوط شود.
مرحله پانزدهم:
از مایه داخل رمکینها می ریزیم.
مرحله شانزدهم:
داخل فر گرم شده، به مدت یک ربع الی نیم ساعت قرار می دهیم تا کاملا پف کند. بعد از فر خارج می کنیم و به صورت گرم سرو می کنیم.
مرحله آخر:
برای تزئین سوفله می توانید روی اون پودر قند یا پودر کاکائو الک کنید.
نکات کلیدی
نکته مهم در تهیه سوفله ای است که نمی شود آن را از قبل آماده کرد. سوفله حتما باید داغ سرو شود و علت اصلی خوابیدن پف دسر بعد از حدود ۱۰ دقیقه، همین موضوع است. اگه اولین بار است که سوفله درست می کنید و پف دسرتان بعد از اینکه از فر خارج کردید به تدریج خوابید، فکر نکنید که دسرتان خراب شده یا مشکلی داشته این از خصوصیات سوفله شکلاتی است.
برای اینکه سفیده به خوبی پف کند و فرم بگیرد، ظرفی که استفاده می کنید و پره های هم زن باید کاملا تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی باشند. بهتراست از ظرف شیشه ای یا فلزی برای فرم دادن سفیده استفاده شود چون ظرف های پلاستیکی به مرور چربی را به خودشان جذب می کنند و باعث می شوند سفیده خوب فرم نگیرد و سفت نشود.
سوفله حتما باید در ظرف سرامیکی یا پیرکس پخت شود و به هیچ وجه از جنس دیگه نمی شود استفاده کرد! بهترین وسیله برای پخت این دسر، ظرفهای سرامیکی تک نفره است که به ان رمکین (ramekin) می گویند.
اگر رمکین ندارید، می توانید سوفله شکلاتی را داخل فنجان های سرامیکی یا پیرکس آماده کنید.چرب کردن ظرف سوفله جزو مراحل خیلی مهم این دسر است. باید ظرف ها را به نحوی حاضر کنید که مواد سوفله به هیچ وجه به ظرف نچسبد.اول کف و دیواره ظرف ها را با یک لایه کره بپوشونید و بعد ظرف ها را داخل فریزر بذارید تا کره کاملا خودش را بگیرد و بعد از فریزر خارج کنید و مجدد یک لایه کره بمالید و در آخر شکر پاشی کنید.
حال بد مصادیق زیادی دارد. یکی با حال بد، خلقش پایین میآید، دیگری احساسات ناخوشایندی را تجربه میکند مثل غم یا تنفر یا خشم و....در این شرایط اما نباید اشتباهاتی را انجام دهیم.
بسیاری معتقدند این شانس و اقبال است که فرمان زندگی را به دست دارد و آن را هدایت میکند. درواقع آن ها بر این باور هستند که بخش هایی مهم از زندگی ما تحت تأثیر خوششانسی یا بدشانسی است، اما آیا واقعاً چنین چیزی واقعیت دارد؟
ما ذاتا تمایل داریم رازهایمان را با دیگران به اشتراک بگذاریم و درباره آنها حرف بزنیم تا از حجم اضطرابمان کم کنیم. بسیاری از افراد با تصور اینکه کارشان اشتباه است، خودشان را سرزنش میکنند و از فاشکردن رازهایشان پشیمان میشوند. درمیانگذاشتن راز با کسی که به او اعتماد دارید مشکلی ایجاد نمیکند؛ مشکل اصلی زمانی ایجاد میشود که شما شخص اشتباهی را برای درمیانگذاشتن رازهایتان انتخاب میکنید و وقتی از اعتمادتان سوءاستفاده میکند، تصور میکنید دیگر نباید رازهایتان را با هیچکس در میان بگذارید. بهجای اینکه خودتان را بابت گفتن رازتان به دیگران سرزنش کنید، در پی شناخت افراد قابلاعتماد باشید، با آنها دوست شوید و با اطمینان از خیرخواهی آنها، رازهایتان را در میان بگذارید. در این مقاله میگوییم چطور افراد قابلاعتماد را پیدا کنید و رازهایتان را به آنها بگویید.
سالهای سال است که برای تقویت بیماران مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی از انواع سوپ ها استفاده میشود. غذایی مقوی که به دلیل دارا بودن مواد مقوی بهترین تسکین برای درد این بیماران است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام
ایمیل
وب سایت