عکس یک جانباز که جهانی شد

[ad_1]

برنامه «عکس‌های تکان‌دهنده» هیسپان تی‌وی در جدیدترین قسمت خود به بررسی عکسی از یک عکاس ایرانی با عنوان «جایی که پایم را از دست دادم» پرداخت.

به گزارش ورس از ایسنا، «عکس‌های تکان‌دهنده» به کارگردانی کیانوش الطافی که هر هفته با انتخاب عکسی تاثیرگذار و ماندگار در تاریخ به بررسی و نقد آن می‌پردازد، در این قسمت به سراغ عکسی ماندگار از یک عکاس ایرانی به نام داوود عامری از دوران دفاع مقدس ‌رفته بود.

داوود عامری که خود از جانبازان جنگ تحمیلی است، با حضور در این برنامه به مرور خاطرات خود از عکاسی در سال‌های جنگ و بعد از آن پرداخت و توضیحاتی را درخصوص عکس‌های تاثیرگذاری که ثبت کرده، برای مخاطبان اسپانیایی زبان ارائه ‌کرد.

این عکاس گلستانی عضو فدراسیون جهانی عکاسی در فرانسه و انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس است که در زمان جنگ تحمیلی، پای راست خود را از زانو از دست می‌دهد. عکس ماندگار او از یک جانباز که سایه‌اش بر زمین افتاده، بازتاب گسترده‌ای در سطح جهانی داشته و بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

«عکس‎های تکان‎دهنده» کاری از واحد برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی است که برای مخاطبان اسپانیایی‌زبان شبکه هیسپان تی‌وی زبانگردانی شده است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Undefined variable $2 in /home3/veresir/public_html/wp-content/plugins/themefour-captchayar/includes/captcha-engine.php on line 90
کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا