کشف ۶ تُن آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان شفت

به گزارش ورس ، سرهنگ حسین حسن‌پور هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و اظهار کرد: برخورد با مفسدان اقتصادی و اخلالگران نظام مالی یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی است.

او با بیان اینکه درپی دریافت خبری مبنی بر دپوی آرد یارانه‌ای خارج از شبکه توزیع در یک شرکت تولید دان مرغ در شهرستان «شفت» رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی استان پس از اقدامات فنی و پلیسی و اطمینان از صحت خبر به آدرس مورد نظر اعزام شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف ۶ تن آرد یارانه‌ای و ۱۲۷ بطری روغن سهمیه خانوار در این مکان خبر داد و گفت: این آرد‌های یارانه‌ای برای پخت نان و عرضه در سطح بازار برای عموم مردم در اختیار نانوایان قرار گرفته بود که توسط افراد سودجو به صورت آزاد به فروش رسیده است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه، ارزش آرد‌های کشف شده ۴۰۰ میلیون ریال است، تصریح کرد: در این رابطه متهم ۴۵ ساله برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان از مردم خواست در صورت برخورد با مواد مشابه، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا