بهره برداری از 3 طرح عام المنفعه در شفت

به گزارش ورس ، در ششمین روز از دهه مبارک فجر  با حضور طاهر کوهی معاون فرماندار شفت  سه طرح عام المنفعه با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد و 959 میلیون ریال در این شهرستان به بهره برداری رسید .
در ابتدای برنامه های امروز پل روستای کاظم آباد افتتاح شد که برای ساخت آن بالغ بر 6 میلیارد ریال هزینه شده است.

در ادامه پروژه آسفالت روستای صیقلان به کمسار  با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 600 میلیون ریال به بهره برداری رسید و طرح تجهیز 20 هکتار از اراضی شالی روستای شیخ محله نیز با اعتبار یک میلیارد و 359 میلیون ریال مورد بهره برداری قرار گرفت .

مسوولین پس از افتتاح پروژه های عمرانی از طرح ویزیت پزشکی رایگان در روستای بیالوا بازدید و در آیین جشن تکلیف دانش آموزان دختر شهرستان شفت در مسجد اباصالح(عج) حضور یافتند .

گفتنی است همایش فجر فاطمی و جشنواره نمک سفره فاطمی نیز از برنامه های ششمین روز از دهه مبارک فجر در شفت بود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا