بیانیه فرماندار شفت به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

محمدرضا محسنی فرماندار شفت به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن ظلم و جور رژیم غاصب صهیونیستی از آحاد جامعه دعوت کرد تا در راهپیمایی روز جمعه شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شفت متن کامل این بیانیه به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس روز فریاد بلند مومنین روزه دار و روز تلالو ندای جاودانی ((القدس لنا)) میلیون ها مسلمان مشرک ستیز است. روزی که هر مرد و زن آزادی خواه در هر نقطه از این گستره پهناور گیتی را بر آن می دارد تا فریاد نفرت از رژیم کودک کش صهیونیستی برآورد. امروز هر وجدان آگاهی در جهان فارغ از رنگ و نژاد و مذهب وظیفه دارد بلندگوی شعار سرشار از شعور ((مرگ بر اسرائیل)) باشد. چرا که رژیم سفاک صهیونیستی ابتدایی ترین اصول انسانیت را زیر پا نهاده و روز به روز بر دامنه جنایات خویش می افزاید و در این میان داعیه داران دموکراسی و حقوق بشر در برابر این حجم انبوه از توحش و کینه توزی مهر سکوت و مصالحه گری بر لب ها بسته اند.
روز جهانی قدس این یادگار جاودانه بنیان گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) فرصتی است تا مسلمین جهان دست اتحاد در دست هم نهاده و فریاد جور ستیزی سر دهند.
مقام عظمای ولایت مساله فلسطین را مهم ترین مساله جهان اسلام قلمداد نموده و آنچنان که ریاست محترم جمهوری در سخنرانی خویش در سازمان ملل متحد تصریح داشته اند جنایاتی که بر مردم بی‌گناه فلسطین می‌رود، خشونت نهادینه‌ای را به نمایش می‌گذارد که برای توصیف آن، آپارتاید مفهوم و واژه کم وزنی به نظر می‌آید.

اینجانب ضمن محکوم کردن دهه های متمادی ظلم و جور رژیم غاصب صهیونیستی بر مرد و زن و کودک و جوان فلسطینی بر خود فرض می دانم از همه برادران و خواهران روزه دارم دعوت نمایم تا با شرکت آگاهانه و پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس یکبار دیگر با آرمان های مترقی و کفرستیز حضرت امام روح الله تجدید میثاق نموده تا بذر امید را در دل مردم رنج دیده ی فلسطین سبز و تازه نگه دارند.

محمدرضا محسنی
فرماندار شهرستان شفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا