متخلف در حین قطع درخت جنگلی بازداشت شد

ناصر جمالزاده از دستگیری فردی متخلف در حین قطع درخت جنگلی به قصد سودجویی خبر داد و اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شفت در حین انجام گشت های جنگل گردشی خود متوجه اقدام غیر قانونی فردی از اهالی منطقه شده که اقدام به دستگیری وی کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شفت افزود: این شخص با قطع یک اصله درخت در حال تبدیل آن بوده که توسط حافظان انفال دستگیر و ادوات جرم نیز ضبط شده و با تنظیم پرونده به محاکم قضایی شهرستان دلالت گردیده است تا مجازات قانونی وی تعیین شود.
وی از دستگیری متخلف در حین ارتکاب جرم خبر داد و خاطرنشان کرد: ماموران خدوم و پرتلاش منابع طبیعی و آبخیزداری در ساعات غیر اداری و هنگام عصر برای گشت های مستمر خود در منطقه جنگل مژده از توابع شهرستان شفت در حین انجام وظیفه بوده اند که متوجه وقوع تخلف شده و با اقدام به اعمال قانون از تخریب بیشتر جنگل پیشگیری کردهاند.
جمالزاده با اشاره به آمادگی و حضور همیشگی نیروهای حفاظت جنگل در عرصه،عنوان کرد: با وجود تمام تلاش ها و اهتمام ماموران بدون همکاری های مردمی امکان صیانت کامل از جنگل وجود نخواهد داشت و این مشارکت های مردمی است که می تواند از تجاوز و تخریب منابع طبیعی به طور صد درصد پیشگیری کند./ایسنا



