بگذارید شفت شهر مباحثات سیاسی بماند!

به گزارش پایگاه خبری ورس ؛ چهاشنبه های سینمایی شفت عنوان برنامه ای است که چهاشنبه هر هفته در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار می گردد و در آن فیلم های سینمایی فاخر به نقد و نمایش عمومی گذاشته می شود .

خلا سینما در شفت بسیاری را امیدوار کرده بود که این برنامه با اقبال عمومی همراه شود اما گویا چهارشنبه های سینمایی نفس های آخر خود را می زند و با ادامه این روند باید  با این برنامه فرهنگی و هنری بدورد گفت.

علی جعفرزاده از علاقه مندان به سینما که برنامه چهارشنبه های سینمایی در شفت را مدریت می کند یاداشتی را در شبکه های مجازی منتشر کرده است.

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

علی جعفرزاده منتقد فیلم و سینما

ابتدا از انتهای حرف شروع می کنم. خیلی تلاش کردم چهارشنبه های سینمایی را سر پا نگه دارم. اما وقتی فقط من و ماهان پسرخاله ام برای این برنامه می رویم یعنی تلاش ها بی نتیجه بوده است. از تبلیغات نگویید که به همت عزیزانم حسن دلخوش و سید موسوی در تمام کانالها و گروه های شبکه اجتماعی اطلاع رسانی صورت گرفته و دستکم هزار نفر از برنامه اطلاع دارند.

همچنین از ژانر و کیفیت فیلم ها هم چیزی نگویید که ژانرها و سلیقه های مختلفی را انتخاب کرده ایم.

متاسفانه این شهر بستری است جهت مجادلات فرساینده سیاسی. هر چهار سال یکبار بر سر اینکه کدام بزرگوار را به مجلس بفرستیم با هم در ستیزیم و لابلای آن سنگ خودمان را برای نشستن بر صندلی شورا بر سینه می زنیم. بگذارید شفت شهر مباحثات سیاسی بماند.

این نه اعتراضیه است و نه بیانیه و نه هیچ چیز دیگر. شفت سینما را دوست ندارد و من و ماهان هم در خانه می نشینیم و فیلم می بینیم.

ممنونم از همه کسانی که حمایت کردند. ممنونم از دوستان و همکاران ارشاد اسلامی و ممنونم از حمایت های امیر مصباح عزیز. چهارشنبه های سینمایی شفت تلاشی بود که به نتیجه نرسید.

راستی چه کسانی برای شورای شهر شفت قرار است ثبت نام کنند؟ اوه چه هیجانی…

یک دیدگاه

  1. سلام جناب جعفرزاده خدا قوت!
    اول اینکه هر کسی میتواند منتقد خوبی باشد اما گاهی هر منتقدی نمی تواند مدیر خوبی هم باشد.
    دوم اینکه قبل از آغاز مگر نمی دانستید که شفت چگونه است.اگر قادر به ماندن نبودید چرا شروع کردید و چه زود خسته شدید و نوشتید.
    کار فرهنگی کار آسانی نیست.
    فرهنگ سازی کار آسانی نیست.
    باید انگیزه ای برای دیدن فیلم وجود داشته باشد.نه برای دیدن فیلم که خوب میدانید برای انجام هر کاری باید انگیزه وجود داشته باشد.
    ما طی ۴جلسه انگیزه را ایجاد کردیم و در جلسه ی چهارم شصت نفر تماشاگر داشتیم.اما در ادامه چه شد؟
    چرا تئاتر در ارشاد خاموش شد و اما در شهر ادامه دارد؟!!!
    تئاتر در حسینیه حرم شهدای گمنام تمرین می شود.
    شفت با فیلم مشکل ندارد.
    محض استحضار عرض کنم؛ جناب مجیدی به امید خدا در چند روز آینده ساخت یک فیلم را در شفت کلید خواهد زد و بنده ی شفتی بازیگر آن خواهم بود.
    به امید خدا با جشنواره فیلم عمار به همه بزرگواران ثابت میکنیم که شفت و شفتی چقدر عاشق فیلم و دیدن فیلم است.
    برای هدایت جامعه هنرمند باید سنگ زیرین آسیاب باشد.
    قبلا” عرض کردم دوباره عرض میکنم.
    چهارشنبه های سینمایی را تشکیل دادیم به جهت اینکه هم هنرجویان تئاتر و سینما که به ترم سینما رسیده بودن از بازی خوب بازیگران نامی الگو بگیرن و تعریف فیلم را بشناسند
    و هم مردم را کم کم برای دیدن فیلم مهیا کنیم تا برسیم به نمایش تولیدات فرزندان هنرمند شفتی که برای مردم اکران کنیم.
    اما برای اینکه چهارشنبه های سینمایی داشته باشیم تئاتر را تعطیل کردیم.تئاتری که پس از هشت سال خاموشی دوستان گروه نمایش رایکا دوباره آن را شعله ور کردند.اما به شما قول میدهم که تئاتر با قدرت تمام در شفت جریان دارد و به امید خدا خواهد داشت.ما نا ملایمات و نامهربانی بسیار زیاد دیده و چشیده ایم.برای مردم و به عشق مردم همه ی مشکلات را به جان خریده و میخریم و به لطف خدا یکی پس از دیگری مرتفع خواهیم ساخت.
    به شما خدا قوت عرض میکنم.
    نفرمایید که مجادلات سیاسی تماشاگر به سالن نمی آورد.وصله ی سیاسی چسباندن به کار هنری اشتباست.البته باید عرض کنم،سیاست هنر آنست که با درایت و تعهد هنرمند و ذوق سرشار وی افراد جامعه را به سوی جاودانگی و بهتر دیدن،بهتر فکر کردن و در یک کلام بهتر زیستن سوق دهد.
    تلاش کنیم به جای گله از شفت،راهکار عملی پیدا کنیم که مردم برای دیدن تولیدات هنری به سالن نمایش تشریف بیاورند.که این هم سیاست گذاری خودش را می طلبد.
    باز هم خدا قوت!
    امیدوارم همچنان به تلاشتان ادامه دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا