علي دايي: فردوسي‌پور مستحق اين برخوردها نيست

به گزارش ورس به نقل از مهر، علي دايي سرمربي تيم فوتبال صباي قم در خصوص برد تيمش مقابل استقلال اهواز، برنامه‌هاي صباي قم در نيم فصل ليگ برتر و همچنين بازي اين هفته تيمش برابر نفت تهران صحبت‌هايي کرد که در زير مي‌خوانيد.

برد خوبي در اهواز کسب کرديد. از بازي بگوييد.

استقلال اهواز چيزي براي از دست دادن نداشت و بازي مقابل اينگونه تيم‌ها سخت است. مهم زدن گل اول بود که خدا را شکر به موقع گل زديم و توانستيم برنده شويم.

قرار گرفتن صبا در بالاي جدول را بايد محصول کدام عامل يا عوامل دانست؟

همدلي مهمترين مولفه تيم ماست. تيمي‌که از بالاترين رکن مديريت تا پايين همه همدل و در سايه رفاقت کار مي‌کنند بايد موفق شود. بچه‌هاي ما هم همه تلاش‌شان را به کار بسته‌اند و نتايج هم خوب بوده. انشاالله روند مطلوب‌تري هم پيدا خواهيم کرد.

در نيم فصل چه برنامه اي داريد؟

اردو و برنامه‌هاي تمريني داريم و براي تقويت تيم هم دنبال جذب بازيکن هستيم اما همه اين موارد را به بعد از بازي با نفت موکول کرده‌ايم.

با وجود تکذيب‌هاي متعدد برخي خبرها حکايت از حضور افرادي مانند شما و عادل فردوسي پور در انتخابات مجلس داشت.

من که طبق وصيت مرحوم پدرم هيچگاه پا به عرصه سياست نمي‌گذارم. فردوسي پور هم که خودش گفته بود چنين قصدي ندارد. البته الان که بحث عادل مطرح شد بايد بگويم با وجود اينکه به برخي موارد برنامه او انتقاد دارم اما هيچ‌گاه در سلامت او ترديدي نداشته ام. متاسفانه اين اواخر به سبب مصاحبه او با دکتر ظريف برخي سعي کرده‌اند وي را زير سوال ببرند. کدام اشتباه را مرتکب شده که سعي مي‌کنيم تنها برنامه پربيينده تلويزيون را هم بايکوت کنيم؟ با وزيري که منتخب دولت و مورد تاييد مجلس و نظام است مصاحبه کرده و نبايد داشته‌هاي‌مان را با دست خود تخريب کنيم. دکتر ظريف محبوبيت زيادي بين مردم دارد و عادل هم به همين دليل سراغ او رفته. يکبار ديگر مي‌گويم من در برخي موارد به برنامه فردوسي پور نقد دارم ولي آيا مي‌شود خلاقيت او را ناديده گرفت؟ فرد سالمي‌که در تمام اين سالها مي‌توانست براي خودش بيشترين منافع و بهره مالي را فراهم کند و قطعا انواع و اقسام پيشنهادات مسموم به وي شده اما در سايه سلامت ذاتي اش خود را حفظ کرده مستحق چنين برخوردهايي نيست.

برنامه‌ريزي‌هاي ليگ و تغييرات مکرر بازيها را چگونه مي‌بينيد؟

تيم‌ها بر اساس برنامه سازمان ليگ براي خودشان برنامه ريزي مي‌کنند. تمرين مي‌گذارند بليت پرواز مي‌گيرند و هتل رزو مي‌کنند. تغييرات مکرر اگر چه برخي اوقات خارج از اراده سازمان ليگ است اما باشگاه‌ها را متضرر مي‌سازد.

آخرين سوال. بازي با نفت را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟

منصوريان دوست خوب من و مربي بسيار خوبي است که تيم خوبي را هم اماده کرده. قطعا بازي سختي داريم اما فقط براي برد به ميدان مي‌رويم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا