خشت اول
انتخابات نماد مردم سالاری در جامعه است که مزدم با شرکت در انتخابات، سرنوشت خود را به دست نمایندگانی می سپارند که بجای آنان فکر کنند، تصمیم بگیرند و قانون وضع کنند تا چرخ مملکت در حرکت باشد.
برای برگزاری این امر خطیر افراد زیادی تلاش می کنند تا حرف و حدیثی ایجاد نشود. در جهت برگزاری سالم انتخابات،دست اندرکاران قوانینی را مصوب کرده تا با اجرای آن،انتخابات از ضریب اطمینان بالایی برخوردار باشد.
اهمیت انتخابات و صیانت از آرای مردم به حدی است که مقام معظم رهبری فرمودند:رای مردم امانت و حق الناس است.
مسئولینی که مطیع رهبری و دلسوز نظام هستند باید با اجرای صحیح قانون در تحقق این امر کوشش نمایند و سعی کنند خشت اول را درست بربگذارند تا دیوار انتخابات کج نرود.
اولین گامی که ازسوی مسئول برگزاری انتخابات برداشته می شود انتخاب سی نفر بعنوان معتمدمحلی است که از میان آنها ۹ نفر بعنوان معتمدین اصلی و ۵ نفر بعنوان معتمدین علی البدل هیأت اجرایی با رای مخفی اکثریت آراء انتخاب می شوند که در قانون انتخابات به آن اشاره شده است.
معتمد محلی کسی است که بنا به اشاره قانون،بومی و ساکن درمحل و یاساکنینی که حداقل دارای پنج سال سابقه سکونت در حوزه انتخابیه بوده و باید التزام عملی به اسلام و قانون اساسی داشته و دارای حسن شهرت و سواد خواندن و نوشتن یاشند و وابسته به رژیم سابق و گروه های منحرف نباشند.
آیا افرادی که یک روز سکونت در شفت را در کارنامه خود ندارند و یا بومیانی که سال ها از شفت رفته اند و برحسب ضرورت در شفت حضور پیدا می کنند، معتمد محلی هستند؟ یقیناً معتمد محلی باید بیش از فرماندار و مجریان مورد اعتماد مردم و شهروندان باشند و براساس فرآیندی قانونی و قابل دفاع برگزیده و معرفی شوند.
آیا فرماندار شفت بعنوان برگزار کننده انتخابات دچار اشتباه خواهد شد و توصیه افراد ذینفوذ و گروه های مختلف را تمکین نموده و افراد غیر بومی را بعنوان معتمد محلی برمی گزیند؟ یا اینکه در سایه دولت تدبیر و امید و با تکیه بر قانون انتخابات افرادی را برای هیأت اجرایی بعنوان معتمد محلی دعوت خواهد نمود تا حق مردم و نامزدها با هر گرایشی که باشند ضایع نگردد.
این خشت اول است امیدواریم محمودی کج نگذارد که منجر به کجی دیوار شود. منتظریم تا حرکتی مدبرانه از ایشان ببینیم.
منبع:وبلاگ بصیر