موضوع پسماند و زباله مهمتر از افتتاح یک کارخانه است

53453به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورس  به نقل از ایسنا ، یونس محمودی در جلسه کارگروه پسماند این شهرستان با اشاره به عدم پیگیری مصوبات توسط برخی از مدیران گفت: مصوبات کارگروه قانونی و قابلیت اجرا دارد و اجرای صورتجلسات بسیار حساس است.

وی با اشاره به اینکه برای وی موضوع پسماند و زباله مهمتر از افتتاح یک کارخانه است، خاطرنشان کرد: اعضای کارگروه باید در زمینه پسماند حساسیت لازم را داشته باشند.

فرماندار شفت به آتش زدن کاه و کلش توسط برخی از کشاورزان در این ایام اشاره و گفت: علی رغم تلاش زیادی که مسئولان مربوطه انجام داده‌اند، برخی از کشاورزان به دلیل عدم آگاهی لازم اقدام به سوزاندن کاه و کلش و آلوده کردن محیط کرده‌اند.

وی با اشاره به تعامل دهیاران در سطح روستاها، تصریح کرد: دهیاران باید با دبیر کارگروه پسماند که ریاست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان هستند، همکاری و تعامل بسیار نزدیک‌تری در این زمینه داشته باشند.

محمودی به ارائیه طرح جامع پسماند از سوی وزارت کشور به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اشاره کرد و گفت: این طرح برای شهرداران و بخشداران ارسال شده و آنها تا ۱۵ مهرماه فرصت پاسخگویی و جمع‌بندی این طرح را دارند.

فرماندار شفت در ادامه یکی از شاخص‌های این طرح را تفکیک زباله از مبدأ برشمرد و گفت: وضعیت موجود در شهرستان خوب است ولی به وضعیت مطلوب نرسیده است.

وی گفت: وضعیت پسماند در شهر شفت از صفر درصد به ۵۰ درصد رسیده که البته کافی و مطلوب نبوده، ولی از وضعیت پیشین بهتر است.

در ادامه این جلسه، علی فرهی تکرمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شفت گفت: پسماند و زباله به یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان شهرستان تبدیل شده است.

وی افزود: در شهرستان شفت گام‌های خوبی در بخش احمدسرگوراب و شهر شفت برداشته شده و شاهد نتایج مطلوبی هستیم؛ البته هنوز این اقدامات کافی نیست.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شفت خاطرنشان کرد: براساس آمار اعلام شده در بخش احمدسرگوراب ۷۵ درصد و در شهر شفت نیز ۵۰ درصد پیشرفت در زمینه پسماند و طرح تفکیک زباله انجام شده که با تأکیدات استاندار اجرای این طرح در شهرستان تا پایان سال جاری باید به صد در صد برسد.

وی گفت : البته هنوز در بخش‌هایی از شهرستان به ویژه در دهستان جیرده وضعیت پسماند و زباله نامطلوب و نیاز به یک اقدام اساسی است.

فرهی در ادامه به سوزاندن کاه و کلش با توجه به فصل دروی محصول اشاره کرد و افزود: در طی این ایام با نظارت و پایش ۲۰ مورد تخلف در سطح شهرستان مشاهده شد که برای سیر مراحل قانونی به دادسرا ارجاع شدند.

یک دیدگاه

  1. بنظرمی رسد باید بین جمع اوری و دفع زباله های شهر و روستاها تفاوتهای اساسی قایل بود که البته در جلسات توجیهی مراکز بهداشتی تاکید می شود درروستاها هم سبدهای جمع اوری زباله تعبیه شود ومانند شهر به سوی سراوان حمل وانتقال داده شود! این توصیه های موکد برای روستا نشینان وحتی مسئولان روستاها حقی برای ساخت واستقرار سبدهای زباله ایجاد کرده و اینگونه تصمیمات مشکل ومعضل جدی روز افزون خواهدداشت. بهترین اقدام رهنمود راهکار درست دفع و معدوم کردن زباله بادست روستایی در خود روستا خواهد بود .زیرا روستاها هم گرفتار معضلات شهرها خواهندشد.جدی بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا