رییس شبکه بهداشت و درمان شفت گفت : هرچند تعداد بیماران بستری و مرگ و میر ناشی از ویروس کوید 19 نشان می دهد که وضعیت این شهرستان آبی است اما موارد ابتلای سرپایی در حال افزایش می باشد.
دکتر سید مهدی سلیمانی امروز – پنجشنبه –درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در شفت به خبرنگار ورس گفت : هرچند تعداد بیماران بستری و مرگ و میر ناشی از ویروس کوید ۱۹ نشان می دهد که وضعیت این شهرستان آبی است اما موارد ابتلای سرپایی در حال افزایش می باشد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شفت با بیان اینکه موارد مشکوک به کرونا ویروس توسط خانه های بهداشت ، مراکز درمانی و نیروهای بسیج در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در سطح شهر و مراکز دهستان ها شناسایی و سپس نمونه گیری از آنان انجام می شود افزود : نمونه های دریافت شده روزانه برای تشخیص قطعی به مرکز استان ارسال می شود .
وی با اشاره به اینکه تاخیر در اعلام نتایج قطعی آزمایش کوید۱۹ مختص به شهرستان شفت نیست و سایر شهرستان های گیلان نیز با آن مواجه هستند افزود : با پیگیری های مستمر دکتر سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی آزمایشگاه رودبارتان رشت به زودی راه اندازی و مشکل تاخیر در نتیجه آزمایش PCR حل می شود .
دکتر سلیمانی با توجه به احتمال خیز چهارم کرونا ویروس ، از مردم شهرستان شفت خواست برای حفظ سلامتی خود دستورالعمل های بهداشتی به خصوص فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک را جدی تر بگیرند .